Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met eenvoudige klokgevel, met natuurstenen hoekvoluten. Het gerestaureerde pand heeft in de vensters 20- en 9-ruitsschuiframen in Hattem

Woonhuis

Kerkstraat 23
8051GJ Hattem
Gelderland

Bouwjaar: 1777


Beschrijving van Pand met eenvoudige klokgevel, met natuurstenen hoekvoluten. Het gerestaureerde pand heeft in de vensters 20- en 9-ruitsschuiframen

Pand met eenvoudige klokgevel, gedateerd 1777, met natuurstenen hoekvoluten. Het gerestaureerde pand heeft in de vensters 20- en 9-ruitsschuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 8393
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met eenvoudige klokgevel, met natuurstenen hoekvoluten. Het gerestaureerde pand heeft in de vensters 20- en 9-ruitsschuiframen in Hattem

Pand met gerestaureerde trapgevel

Kerkstraat 12
Hattem
Pand met gerestaureerde trapgevel (XVIIa). Boven de vensters geblokte ontlastingsbogen, geprofileerde natuurstenen waterlijst onder de top. ..

In oorsprong pand op de hoek van de Derde Walsteeg. De gepleisterde zijgevel heeft in het achtergedeelte drie geblokte ontlastingsbogen bewaard. Lager ..

Kerkstraat 27
Hattem
In oorsprong PAND uit omstreeks 1600 op de hoek van de Derde Walsteeg. De gepleisterde zijgevel heeft in het achtergedeelte drie geblokte on..

Pand met eenvoudige lijstgevel van 19e-eeuws karakter

Kerkstraat 14
Hattem
Pand met eenvoudige lijstgevel van 19e eeuws karakter, waarvan de benedenverdieping tijdens de restauratie van nr 12 met dit pand is samenge..

Pand met gerestaureerde puntgevel

Kerkstraat 29
Hattem
Pand met gerestaureerde puntgevel, in jaartalankers gedateerd 1633. Vensters met ontlastingsbogen, onder de top een geprofileerde natuursten..

Pand met gepleisterde puntgevel met geprofileerde, natuurstenen waterlijst en toppilaster

Kerkstraat 31
Hattem
Pand met gepleisterde puntgevel (XVII A) met geprofileerde, natuurstenen waterlijst en toppilaster.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)