Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Dubbelink bakspieker: Bakspieker in vakwerk. Gebouwtje van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde in Ambt Delden

Boerderij

Meijerinkveldkampsweg 6
7495VB Ambt Delden (gemeente Hof van Twente)
Overijssel


Beschrijving van Dubbelink bakspieker: Bakspieker in vakwerk. Gebouwtje van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde

Bakspieker in vakwerk. Gebouwtje van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 7542
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Dubbelink bakspieker: Bakspieker in vakwerk. Gebouwtje van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde in Ambt Delden

Meistershoes: pand onder pannen schilddak. Het middengedeelte met natuurstenen omlijsting van deur, bovenlicht en beide vensters is het oudste; links ..

Meijerinkveldkampsweg 8
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
Pand onder pannen schilddak. Het middengedeelte met natuurstenen omlijsting van deur, bovenlicht en beide vensters is het oudste; links en r..

Erve Dubbelink: grote boerderij van het hallehuistype aan de rand van het bos gelegen, die behoort bij het landgoed Twickel

Meijerinkveldkampsweg 10
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
Inleiding Aan de rand van het bos gelegen grote BOERDERIJ VAN HET HALLEHUISTYPE uit 1838, "Erve Dubbelink", die behoort bij het landgoed Tw..

Terrein waarin een grafveld

Secr. Engelbertinkstraat
Deldeneresch (Gemeente Hof van Twente)
Terrein waarin een grafveld. Datering: Bronstijd. (Gedeeltelijke bescherming, zie bijlage B).

Veldmeijer: Kleine boerderij van het hallehuistype opgetrokken in bruine baksteen onder een afgewolfd zadeldak met rode Hollandse pannen en eenvoudige ..

Schievenweg 3
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
Omschrijving Kleine BOERDERIJ VAN HET HALLEHUISTYPE opgetrokken in bruine baksteen onder een afgewolfd zadeldak met rode Hollandse pannen e..

Schuur Veldmeijer: houten veeschuurtje op plint van Bentheimer steen onder sterk overstekend wolfdak met rode Hollandse pannen en eenvoudige windveren ..

Schievenweg 3
Ambt Delden (Gemeente Hof van Twente)
Omschrijving Houten VEESCHUURTJE op plint van Bentheimer steen onder sterk overstekend wolfdak met rode Hollandse pannen en eenvoudige wind..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)