Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij. Woongedeelte onder rieten wolfdak, met zij-topgevel, waarin boven het zoldervenster een ontlastingsboog. in Oud Ade

Boerderij

Boekhorsterweg 1
2374BL Oud Ade (gemeente Kaag en Braassem)
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Boerderij. Woongedeelte onder rieten wolfdak, met zij-topgevel, waarin boven het zoldervenster een ontlastingsboog.

Boerderij uit de 17e eeuw. Woongedeelte onder rieten wolfdak, met zij-topgevel, waarin boven het zoldervenster een ontlastingsboog. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 7107
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij. Woongedeelte onder rieten wolfdak, met zij-topgevel, waarin boven het zoldervenster een ontlastingsboog. in Oud Ade

Voormalig rechthuis van de "Vrije en Lage Boeckhorst", blijkens opschrift op de latei. Rechthoekig gebouwtje onder pannen zadeldak aan de voorzijde ee ..

Boekhorsterweg 11
Oud Ade (Gemeente Kaag en Braassem)
Voormalig rechthuis van de "Vrije en Lage Boeckhorst", blijkens opschrift op de latei. Rechthoekig gebouwtje onder pannen zadeldak aan de vo..

Vrouw Vennemolen

Leidseweg 3
Oud Ade (Gemeente Kaag en Braassem)
"De Vrouw Venner". Poldermolen aan de Vrouwe-Vennepolder. Wipmolen westzijde van de Oude-Ade bij Oud-Ade. Herbouwd 1835.

Pastorie

Leidseweg 4
Oud Ade (Gemeente Kaag en Braassem)
Omschrijving KERK met PASTORIE. KERK. In 1868 naar, vooral romaans geinspireerd, eclectisch ontwerp van H.J. van den Brink uitgevoerde dor..

Zweilandermolen

Sweilandpolder
Warmond (Gemeente Teylingen)
Zweilandermolen.

Watersportvereniging: starttoren

Sweilandpolder 7
Warmond (Gemeente Teylingen)
Complexonderdeel 1 De starttoren (SPORTGEBOUW) is opgetrokken in beton, heeft een vierkante plattegrond en verjongt zich naar boven toe in ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)