Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand vanwege de van de gesloopte halsgevel Oostenburgermiddenstraat 31 afkomstige natuurstenen onderdelen van de top in Amsterdam

Overig

Binnenkant 32
1011BK Amsterdam
Noord Holland

Bouwjaar: tweede kwart 18e eeuw


Beschrijving van Pand vanwege de van de gesloopte halsgevel Oostenburgermiddenstraat 31 afkomstige natuurstenen onderdelen van de top

Het pand vanwege de van de gesloopte halsgevel Oostenburgermiddenstraat 31 afkomstige natuurstenen onderdelen van de top (XVIIIb). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 467
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand vanwege de van de gesloopte halsgevel Oostenburgermiddenstraat 31 afkomstige natuurstenen onderdelen van de top in Amsterdam

Pand met gevel oorspronkelijke roedenverdeling in het bovenlicht

Binnenkant 31
Amsterdam
Pand met gevel (XVIII) onder rechte lijst (XIXa). Versierde stoep, drie gegroefde balusters; gesneden deur en snijraamhek (XIXa), oorspronke..

Huis met twee achterhuizen op 18e-eeuwse kelderpui

Binnenkant 29
Amsterdam
Huis met twee achterhuizen (midden XVII, trappenhuis en stucversieringen XVIIIc) met gevel onder rechte lijst met gemetselde opzet (omstreek..

Pand met gevel onder rechte lijst

Binnenkant 30
Amsterdam
Pand met gevel (XVIII) onder rechte lijst (XIXa). Vier stoeppalen.

Pand met gevel onder stenen in het midden getoogde lijst met siervazen

Binnenkant 28
Amsterdam
Pand met gevel onder stenen in het midden getoogde lijst met siervazen (XVIIIb). Sierstenen naast vlieringluik. Drie Lod.XIV balusters. Stuc..

Pand met gevel onder rechte klossenlijst

Binnenkant 36A
Amsterdam
Pand met gevel onder rechte klossenlijst (begin XIX). Houten omlijsting van beneden- en bovenhuisdeuren en snijramen (XIXb).

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)