Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terrein waarin 2 grafheuvels in Putten

Archeologie


3880AA Putten
Gelderland


Beschrijving van Terrein waarin 2 grafheuvels

Terrein waarin 2 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt voor een kleiner gedeelte met bescherming belast, voor zover betreft de daarin gelegen grafheuvels zelf alsmede een strook van 10 meter rondom, gemeten vanaf de voet van de heuvels. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 45844
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terrein waarin 2 grafheuvels in Putten

Terrein waarin 5 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 5 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming be..

Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels

-
Putten
Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het monumen..

Terrein waarin 13 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 13 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. De percelen worden niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming ..

Keuterijtje met witgepleisterde muren en een met riet gedekt wolfsdak

Mr J H Schoberlaan 1
Putten
Vroeg 19e eeuws keuterijtje met witgepleisterde muren en een met riet gedekt wolfdak. In de voorgevel naast de deur een venster met zesruits..

Terrein waarin 9 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 9 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. De percelen worden niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Kaart & Routeplanner