Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Perceelsgedeelte van een fors pand. Het voorste gedeelte onder een schilddak dat geplaatst is voor een oudere bekapping. Geverfde gevel op hardstenen plint. Voordeuromlijsting met consoles. Schuifvens .. in Tholen

Woonhuis

Dalemsestraat 5
4691CV Tholen
Zeeland

Bouwjaar: begin 19e eeuw


Beschrijving van Perceelsgedeelte van een fors pand. Het voorste gedeelte onder een schilddak dat geplaatst is voor een oudere bekapping. Geverfde gevel op hardstenen plint. Voordeuromlijsting met consoles. Schuifvens ..

Perceelsgedeelte van een fors pand. Het voorste gedeelte onder een schilddak dat geplaatst is voor een oudere bekapping. Geverfde gevel op hardstenen plint. Voordeuromlijsting met consoles. Begin XIX. Schuifvensters. Winkelpui ingebroken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35335
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Perceelsgedeelte van een fors pand. Het voorste gedeelte onder een schilddak dat geplaatst is voor een oudere bekapping. Geverfde gevel op hardstenen plint. Voordeuromlijsting met consoles. Schuifvens .. in Tholen

Perceelsgedeelte van een fors pand

Dalemsestraat 3
Tholen
PERCEELSGEDEELTE van een fors pand. Het voorste gedeelte onder een schilddak dat geplaatst is voor een oudere bekapping. Geverfde gevel op h..

Pand met aan de top verminkte trapgevel

Kerkstraat 4
Tholen
Pand met aan de top verminkte trapgevel. Geprofileerde natuurstenen dekplaten, geprofileerde korfbogen en waterlijsten. Sierankers, XVII.

Fors hoekpand met verdieping

Botermarkt 1
Tholen
Inleiding Fors hoekpand met verdieping in 1894 in Neo-Renaissance stijl gebouwd naar ontwerp van P.A.A. van Rhee, bouwkundige te Rotterdam...

Pand met klokgevel met Lodewijk XV afdekking

Kerkstraat 10
Tholen
Pand met klokgevel met Lodewijk XV afdekking. XVIII.

Onregelmatig pand waarvan de hoge kap aan de ene zijde aansluit tegen een verminkte zijtrapgevel met sierankers en aan de andere zijde is afgewolfd. A ..

Hoogstraat 4
Tholen
Onregelmatig pand waarvan de hoge kap aan de ene zijde aansluit tegen een verminkte zijtrapgevel met sierankers en aan de andere zijde is af..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)