Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met geverfde lijstgevel. Verhoogd gedeelte boven een opkamer. Voordeuromlijsting met consoles in Tholen

Woonhuis

Bakstraat 7
4691EA Tholen
Zeeland


Beschrijving van Pand met geverfde lijstgevel. Verhoogd gedeelte boven een opkamer. Voordeuromlijsting met consoles

Pand met geverfde lijstgevel. Verhoogd gedeelte boven een opkamer. Voordeuromlijsting met consoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35328
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met geverfde lijstgevel. Verhoogd gedeelte boven een opkamer. Voordeuromlijsting met consoles in Tholen

Langgestrekt L-vormig hoekpand met rechte gevels van gele steen

Botermarkt 11
Tholen
Langgestrekt L-vormig hoekpand met rechte gevels van gele steen. Schuifvensters. Voordeuromlijsting. 19e eeuwse winkelbetimmering. Op de..

Zes traveeën breed pand met aan de zijde van de Dalemsestraat verminkte lijst. In de gevel van gele steen schuifvensters met geprofileerde houten o ..

Dalemsestraat 16
Tholen
Zes traveeën breed pand met aan de zijde van de Dalemsestraat verminkte lijst. In de gevel van gele steen schuifvensters met geprofileerde ..

Pand met lange gevel aan de Brugstraat en diverse uitbouwen waarvan een met een langsgevel aan de Botermarkt

Brugstraat 11
Tholen
Pand met lange gevel aan de Brugstraat en diverse uitbouwen waarvan een met een langsgevel aan de Botermarkt. Omlopend schilddak. Op de verd..

Fors 5 traveeën breed pand met rechte lijstgevel. Groot formaat schuifvensters. Blauw stenen stoepbordes met smeedijzeren balie. Voordeuromlijsting ..

Brugstraat 16
Tholen
Fors 5 traveeën breed pand met rechte lijstgevel. Groot formaat schuifvensters. Blauw stenen stoepbordes met smeedijzeren balie. Voordeurom..

Fors hoekpand met verdieping

Botermarkt 1
Tholen
Inleiding Fors hoekpand met verdieping in 1894 in Neo-Renaissance stijl gebouwd naar ontwerp van P.A.A. van Rhee, bouwkundige te Rotterdam...

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)