Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, onder rieten wolfdak, dat woonhuis en stal overdekt. In de voorgevel vensters met halve kruiskozijnen en luiken in Rotterdam

Boerderij

Kromme Zandweg 110
3084ND Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: 1799 (gevelsteen)


Beschrijving van Boerderij, onder rieten wolfdak, dat woonhuis en stal overdekt. In de voorgevel vensters met halve kruiskozijnen en luiken

Boerderij, blijkens gevelsteen uit 1799 onder rieten wolfdak, dat woonhuis en stal overdekt. In de voorgevel vensters met halve kruiskozijnen en luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32861
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, onder rieten wolfdak, dat woonhuis en stal overdekt. In de voorgevel vensters met halve kruiskozijnen en luiken in Rotterdam

De Zandweg

Kromme Zandweg 99
Rotterdam
Molen "De Zandweg". Witgepleisterde romp met stelling, 1723. Korenmolen.

De Oliphant

Kromme Zandweg 90
Rotterdam
"De Oliphant". Het huis bestaat uit twee evenwijdige vleugels, gedekt door zadeldaken tussen topgevels. De westelijke vleugel dateert van 15..

kerkelijk gebouw

Charloisse Kerksingel 35
Rotterdam
Inleiding In de oude dorpskern van Charlois gesitueerd KERKGEBOUW met 17e-eeuwse KERKTOREN. Het huidige kerkschip werd in 1868 gebouwd in ..

weg en waterwerk

Charloisse Hoofd 26
Rotterdam
Complexonderdeel 4 Inleiding Zuidelijk VENTILATIEGEBOUW, deel uitmakend van het complex Maastunnel, op de Linker Maasoever. Het gebouw is..

weg en waterwerk

Charloisse Hoofd 25
Rotterdam
Complexonderdeel 2 Inleiding Zuidelijk TOEGANGSGEBOUW tot de fietsers- en voetgangerstunnel, deel uitmakend van het complex Maastunnel. D..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)