Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Kerkhof van voormalige parochie Eversdijk, omheind terrein met naast gelegen vijver in Kapelle

Graf Begraafplaats

Kerkhofweg 2
4421RD Kapelle
Zeeland


Beschrijving van Kerkhof van voormalige parochie Eversdijk, omheind terrein met naast gelegen vijver

Kerkhof van voormalige parochie Eversdijk, omheind terrein met naast gelegen vijver. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23486
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Kerkhof van voormalige parochie Eversdijk, omheind terrein met naast gelegen vijver in Kapelle

Kleine hoeve. Gepleisterd woonhuis met pannen gedekt. Voordeur in langsgevel aan de straat met bewerkt kalf. Dicht bijeen gelegen staafankers. Bakgoot ..

Kerkhofweg 2
Kapelle
Kleine hoeve. Gepleisterd woonhuis met pannen gedekt. Voordeur in langsgevel aan de straat met bewerkt kalf. Dicht bijeen gelegen staafanker..

Woonhuis in gele baksteen onder zadeldak en bekroond door hoekschoorstenen met schilden en smeedijzeren siertop. 6-ruits schuiframen

Eversdijkseweg 7
Kapelle
Woonhuis in gele baksteen onder zadeldak en bekroond door hoekschoorstenen met schilden en smeedijzeren siertop. 6-ruits schuiframen. XVIII...

Oorspronkelijk dorpsherberg, later Pastorie van de hervormde gemeente, thans woonhuis. Sinds 1955 "De Haven" genaamd

Marktplein 20
Kapelle
Inleiding Pastorie van de hervormde gemeente, thans woonhuis, in 1863 in een classicistisch-eclectische stijl gebouwd naar ontwerp van arch..

Nederlands Hervormde Kerk

Noordstraat 4
Kapelle
Inleiding Nederlands hervormde kerk met fronttoren. Toren in 1877-'78 gebouwd in neo-gotiek naar ontwerp van J.H. Hanninck te Goes, ter ve..

Ten zuiden van de kerk gelegen familiegraf met vier graven

Noordstraat 4
Kapelle
Omschrijving Ten zuiden van de kerk gelegen familiegraf met vier graven. Omheining bestaat uit laag bakstenen muurwerk met natuurstenen bl..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)