Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis xixc, de bakstenen gevel voorzien van hardstenen plint, hardstenen voordeuromlijsting, 6-ruits schuifvensters met hardstenen onderdorpels en boogstrekken in Hulst

Woonhuis

Steenstraat 27
4561AR Hulst
Zeeland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Huis xixc, de bakstenen gevel voorzien van hardstenen plint, hardstenen voordeuromlijsting, 6-ruits schuifvensters met hardstenen onderdorpels en boogstrekken

Huis XIXc, de bakstenen gevel voorzien van hardstenen plint, hardstenen voordeuromlijsting, 6-ruits schuifvensters met hardstenen onderdorpels en boogstrekken. Lijst met stuc consoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 22773
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis xixc, de bakstenen gevel voorzien van hardstenen plint, hardstenen voordeuromlijsting, 6-ruits schuifvensters met hardstenen onderdorpels en boogstrekken in Hulst

Pand met rechte gevel van -geverfde- metselsteen op geprofileerde hardstenen plint

Steenstraat 29
Hulst
Pand met rechte gevel van -geverfde- metselsteen op geprofileerde hardstenen plint. Voordeur met omlijsting en bovenlicht. Begane grond 6-ru..

Pand met rechte lijstgevel op hardstenen plint

Steenstraat 25
Hulst
Pand met rechte lijstgevel op hardstenen plint. Hardstenen voordeuromlijsting. 6- en 8-ruits schuifvensters met hardstenen geprofileerde ond..

Pand met rechte gepleisterde gevel

Steenstraat 31
Hulst
PAND met rechte gepleisterde gevel. Begane grond 8-ruits vensters met XVIII raamkozijnen en alsmede XIX voordeuromlijsting met consoles. Ver..

Pand met rechte gevel voorzien van gestucte lijst

Steenstraat 20
Hulst
Pand met rechte gevel voorzien van gestucte lijst. Hardstenen voordeuromlijsting en op de verdieping 6-ruits vensters met hardstenen geprofi..

Pand met rechte gevel op hardstenen plint

Steenstraat 22
Hulst
Pand met rechte gevel op hardstenen plint; hardstenen cordonlijst en idem voordeuromlijsting met consoles. 6- en 8-ruits schuifvensters met ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)