Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gepleisterde voorgevel onder een aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en een fraaie puntgevel aan de achterzijde in Hattem

Woonhuis

Achterstraat 46
8051GC Hattem
Gelderland

Bouwjaar: ca. 1600


Beschrijving van Pand met gepleisterde voorgevel onder een aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en een fraaie puntgevel aan de achterzijde

Pand met gepleisterde voorgevel onder een aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en een fraaie puntgevel aan de achterzijde plm 1600. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 20932
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gepleisterde voorgevel onder een aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en een fraaie puntgevel aan de achterzijde in Hattem

Zeer vervallen pand, bestaande uit een voor- en een achterhuis

Achterstraat 48
Hattem
Zeer vervallen pand, bestaande uit een voor- en een achterhuis. Het voorhuis aan de Achterstraat, vermoedelijk nog 16e eeuws, heeft een gepl..

Klein, gepleisterd huisje onder pannen schilddak

Kerkstraat 42
Hattem
Op de hoek van de Kerkstraat en de Achterstraat een klein, gepleisterd huisje onder pannen schilddak met in de gevels 17e eeuwse sierankers.

Stadspomp

Kerkstraat 42
Hattem
Hoek Kerkstraat-Achterstraat bij de v.m. Dorppoort. Stadspomp van hardsteen, 1733 met gebeeldhouwde bekronende leeuw met wapenschild, vermoe..

Gepleisterd pand onder met pannen gedekt schilddak

Molenbelt 2
Hattem
Gepleisterd pand uit de 17e of 18e eeuw onder met pannen gedekt schilddak. Stadsboerderij. Op de grens tussen woongedeelte en stal een haaks..

Groot pand onder hoog, afgewolfd zadeldak tussen afgeknotte puntgevels

Kerkstraat 38
Hattem
Groot, mogelijk laat-middeleeuws PAND onder hoog, afgewolfd zadeldak tussen afgeknotte puntgevels, evenwijdig aan de straat. Het uit zes ven..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)