Meer dan 63.000 rijksmonumenten


De gehavende, met natuurstenen banden en muurankers versierde pijlers van de poort bij het voormalige Huis Bulkestein in Deil

Tuin Park Landgoed

Bulkstraat 28
4158EB Deil (gemeente Geldermalsen)
Gelderland

Bouwjaar: 1620


Beschrijving van De gehavende, met natuurstenen banden en muurankers versierde pijlers van de poort bij het voormalige Huis Bulkestein

De gehavende, met natuurstenen banden en muurankers versierde pijlers van de poort bij het voormalige Huis Bulkestein, 1620. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16499
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van De gehavende, met natuurstenen banden en muurankers versierde pijlers van de poort bij het voormalige Huis Bulkestein in Deil

Vloedschuur

Benedeneindseweg 14
Deil (Gemeente Geldermalsen)
Inleiding VLOEDSCHUUR, in kern vermoedelijk gebouwd in de late negentiende eeuw en gelegen op het erf van boerderij Onder de Linde' aan de..

Bergschuur

Benedeneindseweg 14
Deil (Gemeente Geldermalsen)
Inleiding De BERGSCHUUR is gelegen op het erf van boerderij Onder de Linde, aan de noordzijde van de Benedeneindseweg in de kern van Deil. ..

De Brouwerij

Zoetenhoek 8
Deil (Gemeente Geldermalsen)
Hoeve "De Brouwerij". Hoeve uit 1796 (?) onder wolfdak, gedekt door riet en pannen. Het links onderkelderde woongedeelte heeft vensters met ..

De Vlinder

Appeldijk 5
Deil (Gemeente Geldermalsen)
Korenmolen. Ronde, gemetselde stellingmolen, gebouwd in 1911 ter vervanging van een oude wipwatermolen.

Noordenhoek: landhuis

Appeldijk 1
Deil (Gemeente Geldermalsen)
Omschrijving onderdeel A Het LANDHUIS heeft een onregelmatige plattegrond met twee bouwdelen. Het gedeelte aan de zuidzijde heeft een souter..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)