Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met het bedrijfsgedeelte naar de weg toegekeerd. Twee zijbaanders, waarboven het dak hoog opgelicht is. De bescherming betreft slechts het hoofdgebouw (woonhuis met aangebouwde bedrijfsbebou .. in Sint Jansklooster

Boerderij

Leeuwte 51
8326AB Sint Jansklooster (gemeente Steenwijkerland)
Overijssel


Beschrijving van Boerderij met het bedrijfsgedeelte naar de weg toegekeerd. Twee zijbaanders, waarboven het dak hoog opgelicht is. De bescherming betreft slechts het hoofdgebouw (woonhuis met aangebouwde bedrijfsbebou ..

BOERDERIJ met het bedrijfsgedeelte naar de weg toegekeerd. Twee zijbaanders, waarboven het dak hoog opgelicht is. De bescherming betreft slechts het hoofdgebouw (woonhuis met aangebouwde bedrijfsbebouwing). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 10580
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met het bedrijfsgedeelte naar de weg toegekeerd. Twee zijbaanders, waarboven het dak hoog opgelicht is. De bescherming betreft slechts het hoofdgebouw (woonhuis met aangebouwde bedrijfsbebou .. in Sint Jansklooster

boerderij

Leeuwte 43
Sint Jansklooster (Gemeente Steenwijkerland)
Zeer oude boerderij met achterbaander naar de weg toegekeerd.

Watergemaal A.F. Stroink

Weg van Twee Nijenhuizen 18
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
Inleiding Het 'Watergemaal A.F. Stroink' is in 1919-1920 gebouwd in opdracht van het Waterschap Vollenhove als hoofd-stoomgemaal voor Noord..

Monnikenmolen

Molenstraat 1
Sint Jansklooster (Gemeente Steenwijkerland)
inleiding Markant gelegen stellingmolen, wat betreft de huidige verschijningsvorm 19e-eeuws, maar in aanleg wellicht ouder. De ontmanteling..

Boerderij. Op L-vormige plattegrond, met aangebouwde schuur, gedekt door een met zwarte pannen belegde kap

Oppen Swolle 5
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
BOERDERIJ. Op L-vormige plattegrond, met aangebouwde schuur, gedekt door een met zwarte pannen belegde kap. De voorgevel van het woongedeelt..

Boerderij, bakhuisje

Oppen Swolle 5
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
BAKHUISJE. Bakstenen 19e-eeuws met pannen gedekt bakhuisje, gelegen achter de boerderij. Het bezit een 4-ruitsvenster en in het inwendige ee..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)