Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten en uitgekraagde toppilaster op zandstenen kraagsteentje in Vollenhove

Woonhuis

Kerkstraat 72
8325BM Vollenhove (gemeente Steenwijkerland)
Overijssel

Bouwjaar: 1686


Beschrijving van Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten en uitgekraagde toppilaster op zandstenen kraagsteentje

Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten en uitgekraagde toppilaster op zandstenen kraagsteentje. Gevelsteen 1686. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 10573
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten en uitgekraagde toppilaster op zandstenen kraagsteentje in Vollenhove

Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten en uitgekraagde toppilaster op zandstenen console

Kerkstraat 74
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten en uitgekraagde toppilaster op zandstenen console. Gevelstenen anno 1678.

Pand met puntgevel met enkele trappen en uitgekraagde toppilaster op zandstenen console met leeuwenmasker

Doelenstraat 1
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
Pand met puntgevel met enkele trappen en uitgekraagde toppilaster op zandstenen console met leeuwenmasker.

Pand met afgeknotte gepleisterde gevel met zandstenen waterlijst, sierankers en drie gevelstenen (vormt een geheel met nr. 76)

Bisschopstraat 74
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
Pand, dat volgens kadaster en huisnummering een zelfstandige eenheid vormt, doch met het buurnummer 76 deel uitmaakt van een bouwlichaam. Af..

Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten, uitgekraagde toppilaster op zandstenen console met handmerk en met uitgestoken liera ..

Kerkstraat 56
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
Pand met puntgevel met enkele trappen met zandstenen afdekplaten. Uitgekraagde toppilaster op zandstenen console met handmerk en 1678. Uitge..

Pand met afgeknotte gepleisterde gevel met zandstenen waterlijst, sierankers en drie gevelstenen (vormt een geheel met nr. 74)

Bisschopstraat 76
Vollenhove (Gemeente Steenwijkerland)
Pand, dat volgens kadaster en huisnummering een zelfstandige eenheid vormt, doch met het buurnummer 74 deel uitmaakt van een bouwlichaam. Af..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)